04. 05. 2021

TESTIRANJE ICDL MED KRIZO COVID-19

ICDL Europe bo še naprej aktiven med krizo Covid-19 in bo pomagal podpirati vse uporabnike programa ICDL v Evropi.

Čeprav je to izjemno težaven čas, bomo sprejeli ukrepe za podporo nadaljnjemu delovanju programa ICDL v Evropi.

Tesno sodelujemo z nacionalnimi operaterji programa ICDL v vseh državah po Evropi, pa tudi z našo mrežo neposredno vodenih testnih centrov, da omogočimo usposabljanje in testiranje s čim manj motnjami.

Uvedli smo posebne smernice za daljinsko preverjanje certifikacijskih testov ICDL. Te smernice bodo testnim centrom omogočile, da bodo seje certificiranja izvajale na daljavo. Kakovost programa ICDL jemljemo zelo resno in smernice bodo ohranile naše visoke standarde, hkrati pa bodo omogočile povsem drugačno situacijo, v kateri smo.

Te nove smernice nacionalni operaterji ICDL uporabljajo na najprimernejši način za vsako državo. Če želite izvedeti več o tem, kako to vpliva na preskusne centre in kandidate, se obrnite na operaterja ICDL v vaši državi.

Učna gradiva za tiskanje smo dali na voljo tudi kot e-knjige. Ta učna gradiva pokrivajo vse naše module. Razpoložljivost teh materialov se bo od države do države razlikovala, zato se za več informacij obrnite na lokalnega operaterja ICDL.

Predvsem ohranjamo tesne stike z vsemi operaterji ICDL, da zagotovimo, da lahko program ICDL čim bolje podpremo. Na večino vprašanj lahko najbolje odgovori lokalni operater programa ICDL. Na nas se lahko obrnete tudi prek našega kontaktnega obrazca. Poskusili bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času.

V tem težkem času vam v imenu celotne skupnosti ICDL želimo dobro zdravje.

ICDL Europe

© 1997-2018 ECDL Foundation. All Rights Reserved.
European Computer Driving Licence, ECDL, International Computer Driving Licence, ICDL, and related logos are all registered Trademarks of ECDL Foundation. ICDL Foundation is a registered business name of ECDL Foundation.