22. 10. 2020

OBVESTILO ICDL: Testiranje med krizo COVID-19

Med krizo Covid-19 bo organizacija ICDL Europe še naprej dejavna in bo pomagala podpirati vse uporabnike programa ICDL v Evropi. Čeprav je to izredno težaven čas, bomo sprejeli ukrepe za podporo nadaljnjemu delovanju programa ICDL v Evropi.

Tesno sodelujemo z nacionalnimi operaterji programa ICDL v vseh državah po Evropi, pa tudi z našo mrežo neposredno upravljanih preskusnih centrov, da omogočimo usposabljanje in testiranje s čim manj motnjami.

Uvedli smo posebne smernice za daljinsko preverjanje certifikacijskih testov ICDL. Te smernice bodo testnim centrom omogočile, da bodo seje certifikacijskega testiranja izvajale na daljavo in varno. Kakovost programa ICDL jemljemo zelo resno in smernice bodo ohranjale naše visoke standarde, hkrati pa bodo omogočile povsem drugačne razmere, v katerih smo zdaj.

Te nove smernice nacionalni operaterji ICDL uporabljajo na najprimernejši način za vsako državo. Če želite izvedeti več o tem, kako to vpliva na preskusne centre in kandidate, se obrnite na operaterja ICDL v vaši državi.

Učna gradiva za tiskanje smo dali na voljo tudi kot e-knjige. Ta učna gradiva pokrivajo vse naše module. Razpoložljivost teh materialov se bo od države do države razlikovala, zato se za več informacij obrnite na lokalnega operaterja ICDL.

Predvsem ohranjamo tesne stike z vsemi operaterji ICDL, da zagotovimo, da lahko program ICDL čim bolje podpremo. Na večino vprašanj lahko najbolje odgovori lokalni operater programa ICDL. Na nas se lahko obrnete tudi prek našega kontaktnega obrazca. Poskusili bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času.

V tem težkem času vam v imenu celotne skupnosti ICDL želimo predvsem veliko zdravja.

© 1997-2018 ECDL Foundation. All Rights Reserved.
European Computer Driving Licence, ECDL, International Computer Driving Licence, ICDL, and related logos are all registered Trademarks of ECDL Foundation. ICDL Foundation is a registered business name of ECDL Foundation.