16. 11. 2019

Kako se spreminja program ICDL?

Svet nikoli ne miruje, zlasti kar zadeva tehnologijo. Zato uvajamo nove module ICDL na teme, kot so analiza podatkov in 3D računalniško podprto oblikovanje.

Nova struktura za ICDL posameznikom olajša razlago, kateri moduli najbolje ustrezajo njihovim potrebam. Zagotavlja, da je ICDL dostopen in uporaben vsem. Prav tako olajša posodabljanje programa z novimi moduli skozi čas.

ICDL Workforce daje ljudem potrebne spretnosti za zaposlitev, razvoj v službi in gradnjo kariere. Moduli ICDL Workforce zajemajo široko paleto znanj, od osnov do podrobnejših tem.

ICDL Professional je zasnovan tako, da ustreza zahtevam strokovnjakov iz širokega spektra sektorjev. Od financ, trženja in izobraževanja do zdravstva, ponuja ICDL Professional specializirane digitalne veščine, ki so potrebne za odličnost.

ICDL Digital Student je celovita struktura, ki podpira digitalne veščine študentov v času njihovega razvoja. Podpira mlajše učence, ki pridobivajo osnovne digitalne spretnosti in se učijo ustreznega vedenja na spletu. Prav tako podpira starejše študente pri vključevanju veščin za ustrezno in varno spletno dejavnost, hkrati pa razvija veščine za poznejše delo in osebno življenje.

ICDL Digital Citizen je program, zasnovan posebej za ljudi, ki nimajo izkušenj z uporabo računalnikov in spletom.

© 1997-2018 ECDL Foundation. All Rights Reserved.
European Computer Driving Licence, ECDL, International Computer Driving Licence, ICDL, and related logos are all registered Trademarks of ECDL Foundation. ICDL Foundation is a registered business name of ECDL Foundation.