11. 04. 2023

ICDL PRAZNUJE 17 MILIJONOV KANDIDATOV PO SVETU: KREPITEV DIGITALNIH KOMPETENC V DELOVNI SILI, IZOBRAŽEVANJU IN DRUŽBI

ICDL je nedavno označil pomemben mejnik v naši misiji dvigovanja standardov digitalne kompetence z razvojem, promocijo in zagotavljanjem programov certificiranja kakovosti po vsem svetu.

Z več kot dvema desetletjema izkušenj je ICDL uspešno izvajal svoje certifikacijske programe za več kot 17 milijonov kandidatov v več kot 100 državah po svetu.

Mejnik ICDL 17 milijonov kandidatov po vsem svetu je uradno razkrila gospa Tina Wu, generalna direktorica ICDL Asia v Šanghaju med uradno predstavitvijo ICDL Kitajska, ki so jo spremljale ugledne osebnosti, kot je g. Eamon Ryan, irski minister za okolje in podnebje. & komunikacije in transport, ga. Ann Derwin, irska veleposlanica na Kitajskem, ga. Wendy Dorman-Smith, generalna konzulka Irske v Šanghaju, g. Patrick O'Riordan, direktor Enterprise Ireland China in g. Lan Xiaoyu, generalni direktor podjetja ICDL Kitajska.

Ta dosežek je dokaz neomajne predanosti ICDL zagotavljanju visokokakovostnih programov digitalnega izobraževanja in certificiranja, ki spodbujajo globalne standarde digitalne pismenosti. Z obsežno mrežo 20.000 testnih centrov in več kot 2,5 milijona testov, ki se izvajajo letno v več kot 40 jezikih po vsem svetu, smo zelo ponosni na zagotavljanje svetovno priznanih certifikacijskih programov za digitalno pismenost. Ti posameznikom zagotavljajo izboljšanje digitalnih spretnosti in kompetenc, kar jim omogoča uspeh v današnjem hitro razvijajočem se digitalnem okolju na področju delovne sile, izobraževanja in družbe.

Kot neprofitno socialno podjetje ima ICDL koristi od edinstvene podpore strokovnjakov iz nacionalnih računalniških društev in globalnih partnerjev za razvoj programov standardov, neodvisnih od prodajalcev, ki opredeljujejo veščine in znanje, potrebno za učinkovito uporabo digitalne tehnologije.

Naša organizacija pri izvajanju naših programov sodeluje z različnimi partnerji na področju izobraževanja in usposabljanja, lokalnimi in regionalnimi oblastmi, nacionalnimi vladami, mednarodnimi razvojnimi organizacijami ter delodajalci iz javnega in zasebnega sektorja v vseh panogah.

S tesnim sodelovanjem s temi subjekti se ICDL zavzema za ponudbo visokokakovostnih digitalnih veščin in certifikacijskih programov, ki so v skladu z najnovejšim razvojem in zahtevami industrije. Naš celovit pristop k razvoju digitalnih veščin je pomagal vzpostaviti močan ugled zaupanja vrednega partnerja pri zagotavljanju digitalnega izobraževanja in certificiranja. Zaradi predanosti ICDL zagotavljanju ustreznih in posodobljenih certifikacijskih programov, je ICDL postal dragocen partner za posameznike in organizacije, ki želijo izboljšati svoje digitalne zmogljivosti in konkurenčnost.

© 1997-2018 ECDL Foundation. All Rights Reserved.
European Computer Driving Licence, ECDL, International Computer Driving Licence, ICDL, and related logos are all registered Trademarks of ECDL Foundation. ICDL Foundation is a registered business name of ECDL Foundation.