11. 05. 2022

DIGITALNI TEDNI

V marcu in aprilu so bili v okviru All Digital Weeks, serije dogodkov, ki jih organizira ali koordinira All Digital, organizacija, ki predstavlja digitalne kompetenčne centre, osredotočena na digitalne veščine.

Dogodke, ki so del letne serije, so organizirale organizacije člani All Digital po vsej Evropi in so pokrivali široko paleto tem digitalnih veščin, vključno z digitalno vključenostjo, medijsko pismenostjo, DigComp in še veliko več. ICDL Europe je podprl vse digitalne tedne in smo član All Digital.

Med vsemi digitalnimi tedni je bila posebna pozornost namenjena predstavitvi DigComp 2.2. Nova različica okvira digitalnih kompetenc EU je bila predstavljena med spletnim dogodkom, na katerem sta sodelovala Ana Carrero iz Generalnega direktorata Evropske komisije za zaposlovanje in dr. Riina Vuorikari, raziskovalka v Skupnem raziskovalnem centru EU.

Več informacij o vseh dogodkih, ki so potekali v času All Digital Weeks, najdete na spletni strani All Digital.

© 1997-2018 ECDL Foundation. All Rights Reserved.
European Computer Driving Licence, ECDL, International Computer Driving Licence, ICDL, and related logos are all registered Trademarks of ECDL Foundation. ICDL Foundation is a registered business name of ECDL Foundation.